Kotlićijada u Binguli: Prijavite se i uživajte u takmičenju, tamburi i zabavi

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA/Bingula. U subotu, 10. juna, u mestu Bingula, organizuje se spektakularna manifestacija – Kotlićijada. Ova događaj je rezultat zajedničke inicijative Lovačkog društva Bingula, MZ Bingula i opštine Šid.

Glavni fokus manifestacije je takmičenje u spremanju najboljeg kotlića. Ljubitelji kulinarske veštine i tradicionalne kuhinje imaće priliku da se nadmeću u pripremi ukusnih i autentičnih jela.

Osim takmičenja, posetioci će moći da uživaju u bogatom kulturno-umetničkom programu koji će biti izveden od strane lokalnih talentovanih umetnika. Zvuci tambure će ispuniti atmosferu i doneti dodatnu radost svim prisutnim posetiocima.

Manifestacija će biti zanimljiva i za najmlađe učesnike, jer će biti organizovani posebni sadržaji i aktivnosti prilagođene njihovom uzrastu. Tako će se celokupna porodica moći zabaviti i uživati u jedinstvenoj atmosferi Kotlićijade.

Početak manifestacije je zakazan za 15 sati, stoga ne propustite priliku da budete deo ovog uzbudljivog događaja. Svi zainteresovani mogu se prijaviti za takmičenje ili dobiti dodatne informacije putem telefona 065/200-13-77 i 062/690-188.

Možda Vam se svidi i