Konkurs Pošte Srbije ,,100 uspešnih poslovnih ženaKonkurs Pošte Srbije“

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA.

Pošta Srbije drugu godinu zaredom organizuje nacionalni nagradni konkurs ,,100 uspešnih poslovnih žena, čime nastavlja da poklanja pažnju unapređenju položaja žena na tržištu rada.

Žene preduzetnice iz ruralnih i negradskih srednina mogu da se prijave na konkurs do 8. aprila.

Ovoga puta konkurs je namenjen preduzetnicama iz ruralnih i negradskih područja, čime nastavljamo da podržava žensko preduzetništvo. Pod sloganom Najbolje tek dolazi, konkurs traje do 8. aprila. Sa ciljem da osnažimo i promovišemo žensko preduzetništvo širom naše zemlje, ovogodišnji konkurs namenjen je osnivačicama i zakonskim zastupnicama malih preduzeća i udruženja u ruralnim područjima i ostalim negradskim sredinama sa teritorije cele Srbije, rekao je za Tanjug direktor Pošte Srbije Zoran Đorđević.

On je kazao da će za 100 najboljih kandidatkinja po oceni stručne Komisije, Pošta Srbije obezbediti nacionalnu vidljivost njihovog poslovanja kroz besplatan oglasni prostor u više od 1.500 pošta širom Srbije.

„Pobednice i njihovo poslovanje će pored predstavljanja u brošuri koja će biti dostupna bez naknade korisnicima poštanskih usluga, kao i u onlajn brošuri, biti predstavljene i na monitorima u poštama, na korporativnom sajtu i zvaničnim profilima Pošte na Instagramu, Fejsbuku, Linkedinu i Youtube kanalu, čime će njihovi biznisi postati vidljiviji i bolje pozicionirani na nacionalnom tržištu roba i usluga, rekao je Đorđević.

Prema njegovim rečima, kriterijumi za ocenjivanje su, između ostalog, uspešnost prezentovanih poslovnih aktivnosti ili poslovne ideje, nagrade u oblasti poslovanja ili stvaralaštva, društveno- odgovorne aktivnosti.

„Detaljne informacije o uslovima konkursa i načinu prijave dostupne su na internet adresi http://preduzetnice.posta.rs, dok je za dodatna pitanja na raspolaganju imejl adresa konkurspreduzetnice@posta.rs, rekao je Đorđević.

Tanjug

Možda Vam se svidi i

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Sign up with email

Get started with your account

to save your favourite homes and more

By clicking the «SIGN UP» button you agree to the Terms of Use and Privacy Policy
Powered by Estatik