Koncert u avgustu: Sviraju Bajaga, Partibrejkersi…

Od strane Ozon
0 komentar

Koncerti u Sremskoj Mitrovici: Bajaga i instruktori, Partibrejkers, Nipplepeople i Zoster

SREMSKA MITROVICA. U avgustu, Sremska Mitrovica će biti epicentar uzbudljivih događaja koji će obradovati građane. Osim dugoočekivanog „Vinskog parka“, „Srem Folk Festa“… najavljeni su i koncerti koji će i muzikom oživeti Partizanovo igralište. Grad Sremska Mitrovica i udruženje građana „Art Front“ su organizatori ovih koncerata, a više informacija se očekuje uskoro.

Jedna od najpoznatijih i najuticajnijih grupa sa prostora bivše Jugoslavije, Partibrejkers, će biti deo ovog spektakla. Ovaj bend, čiji je lider Zoran Kostić – Cane, započeo je svoju karijeru davne 1982. godine i i danas je jedan od najomiljenijih bendova među ljubiteljima rok muzike. Njihovi koncerti i dalje privlače pažnju brojnih fanova koji se dive njihovom jedinstvenom zvuku.

Bajaga i Instruktori, legendarni srpski rok bend osnovan 1984. godine, takođe će nastupiti na ovom koncertu. Sa svojim prepoznatljivim zvukom i nezaboravnim hitovima, Bajaga i Instruktori su ostavili trajan pečat na jugoslovenskoj rok sceni. Njihovi albumi poput „Sa druge strane jastuka“ (1985) i „Jahači magle“ (1986) postali su kultni, a pesme iz njihovog repertoara su i danas omiljene među fanovima.

Uz ove legendarne bendove, koncert će takođe uključiti nastupe popularne hrvatske elektropop grupe Nipplepeople i bosanskohercegovačke grupe Zoster. Nipplepeople, tajanstveni maskirani dvojac iz Hrvatske, stekao je veliku popularnost u regiji svojim zaraznim hitovima i energičnim nastupima na renomiranim festivalima. Zoster, osnovan u Mostaru 2000. godine, ima bogatu muzičku karijeru i iza sebe ima četiri uspešna studijska albuma.

Ovi koncerti će biti prilika za sve ljubitelje muzike da uživaju u nezaboravnoj atmosferi i energiji vrhunskih izvođača. Ne propustite ove spektakularne događaje koji će se održati 18. i 19. avgusta na Partizanovom igralištu u Sremskoj Mitrovici.

Možda Vam se svidi i