Koncert Dražena Mareka i „Vivkovih talenata“ na festivalu „Stani svete dok govori dete“

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA. U sklopu već popularnog festivala „Stani svete dok govori dete„, Udruženje „Sirmium-grad dece“ najavljuje poseban muzički događaj koji će se održati danas, 19. septembra 2023. godine. U konferencijskoj sali hotela „Srem“, sa početkom u 19 časova, očekuje vas jedinstveni koncert Dražena Mareka sa „Vivkovim violinistima“, profesorice Vesne Stojšić i „Vivkovim gitaristima“, polaznicima školice ovih instrumenata iz Muzičkog kreativnog centra „Vivak“, uz specijalnog gosta, Tamaru Pajkanović.

Ovaj muzički spektakl obeležiće veče puno vrhunske muzike i talenta, okupljajući mlade izvođače i njihovog iskusnog mentora. Publika će imati priliku da uživa u virtuoznom izvođenju klasične i moderne muzike na violinama i gitarama.

Ulaz na koncert je potpuno besplatan, pa pozivamo sve ljubitelje muzike i umetnosti da nam se pridruže u ovoj večeri prepunoj muzičkog talenta i inspiracije. Dođite i podržite mlade muzičare dok dele svoje strasti i veštine sa publikom. Ovo je prilika da zajedno stvorimo nezaboravne trenutke u duhu umetnosti i kreativnosti.

Ne propustite priliku da se priključite Festivalu „Stani svete dok govori dete“ i uživate u izvanrednom koncertu Dražena Maerka i „Vivkovih Talenata“. Vidimo se danas u 19 časova u konferencijskoj sali hotela „Srem“.

Možda Vam se svidi i

Ostavi komentar