Koliko ćemo plaćati porez na imovinu u 2024: Po zonama manje nego ove godine

Od strane Ozon
1 komentar

Sremska Mitrovica – Grad Sremska Mitrovica objavio je odluku koja se odnosi na utvrđivanje prosečnih cena kvadratnog metra odgovarajućih nepokretnosti za utvrđivanje poreza na imovinu u narednoj 2024. godini na njihovoj teritoriji. Ova odluka će se naći pred odbornicima tokom Skupštine grada, koja je zakazana za 31 oktobar.

Odluka, koja obuhvata različite kategorije nepokretnosti i zone, ima za cilj da obezbedi ravnotežu u naplati poreza na imovinu i obezbedi odgovarajuće resurse za gradsku infrastrukturu.

Ova odluka se objavljuje u „Službenom listu grada Sremska Mitrovica“ i na zvaničnoj internet stranici grada Sremska Mitrovica. Stupa na snagu osmog dana od dana objavljivanja i primenjuje se od 1. januara 2024. godine do 31. decembra 2024. godine.

Ova odluka će zameniti raniju odluku o utvrđivanju prosečnih cena kvadratnog metra nepokretnosti za utvrđivanje poreza na imovinu na teritoriji grada Sremska Mitrovica.

Porez za 2023. godinu

Cene kvadrata za porez. Stvar prestiža živeti u Sremskoj Mitrovici – Ozon Media

Možda Vam se svidi i

1 komentar

dzambalaja 25.10.2023. - 9:43 am

Njaskuplje osnovice u Srbiji, kao da samo Las Vegas. i niko da se pobuni. Najskuplje nam je i grejanje u Srbji, kao i voda. Mi smo stvarno ovce nevidjene…..

Komentari su zatvoreni.