“Karneval pod maskama” održan na hipodromu

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica/Ozon Media – U nedelju, 26. novembra, Mitrovački hipodrom bio je poprište nezaboravnog „Karnevala pod maskama“. Na ovom događaju, mališani različitog uzrasta su zasijali svojim jahačkim veštinama na različitim poligonima.

Oduševljeni roditelji i posetioci su pratili svaki korak malih jahača dok su prolazili kroz zahtevne staze, prikazujući ne samo svoje veštine već i ljubav prema konjima.

Posebno raduje vest da su sva deca nagrađena priznanjem za svoje učešće. Organizatori ističu važnost negovanja ljubavi prema sportu i naročito prema ovim plemenitim životinjama. Ovim putem, „Karneval pod maskama“ nije samo sportsko takmičenje već i prilika da se podstakne osećaj odgovornosti prema životinjama i promoviše zdrav način života među najmlađima.

Mitrovački hipodrom je tako postao mesto gde se ljubitelji konjičkih sportova okupljaju i dele radost zajedničkog učestvovanja u jedinstvenom događaju. Ova manifestacija je svetlo mesto koje podseća na važnost zajedništva, sporta i ljubavi prema životinjama.

Možda Vam se svidi i