Kajak klub „Val“: Mali kajakaši VELIKI takmičari

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA. Na Otvorenom prvenstvu Vojvodine u mini kajaku, koje je održano u prelepom ambijentu Dunavca u Apatinu, Kajak klub „Val“ postigao je izvanredne rezultate. Talentovani takmičar Janko Petrović, učenik OŠ B.P. Pinki (škola sa najviše kajakaških šampiona), postigao je impresivan uspeh osvojivši zlatnu medalju u trci mini kajaka jednoseda na 1000 metara za mlađe pionire, čime je postao šampion Vojvodine za 2023. godinu. Janko je svojom maestralnom i ubedljivom trkom dokazao svoje kajakaško umeće i izvanrednu kondiciju.

Takođe, debitant Jovan Jelić je ostvario značajan rezultat u konkurenciji 16 takmičara u mini kajaku jednosedu, zauzevši 8. mesto. Njegov uspeh je prijatno iznenadio trenera i ostale članove kluba, pokazavši svoj potencijal i sposobnost da se takmiči na visokom nivou.

U kategoriji mini dvoseda, tandem Nikola Mihailović i Mateja Nikolić potvrdio je da se nalazi u samom vrhu kajakaškog sporta, osvojivši odlično 5. mesto na 500 metara.

Ovo izvanredno takmičenje je pokazalo visoku formu talentovanih kajakaša, što je lepa uvertira za nadolazeće Prvenstvo Srbije koje nas očekuje za dve nedelje. KK „Val“ je ponosan na svoje članove i njihove postignute rezultate i raduje se budućim izazovima u kajakaškom sportu.

Foto Kajak klub VAL

Možda Vam se svidi i