Još šest proizvoda obuhvaćeno akcijom „Bolje cene“

Od strane Ozon
1 komentar

Uskoro ćemo imati priliku da kupujemo još proizvoda po povoljnijim cenama, jer lista proizvoda obuhvaćenih akcijom „Bolje cene“ uskoro će se proširiti za minimum deset novih proizvoda. Iako nova lista još nije u potpunosti precizirana, već je poznato da će među proizvodima sa sniženim cenama biti jestivo ulje, margarin, keks, šljive, pašteta i sapun.

Ova akcija, već je rezultirala sniženim cenama za 20 vrsta proizvoda koje možete pronaći u više od 10 trgovinskih lanaca i oko 2.500 prodavnica širom zemlje.

Najavljeno je da će se lista proizvoda dodatno proširiti sa još deset do petnaest novih vrsta proizvoda, uključujući i još neke vrste povrća, pored već prisutnog krompira.

Podsetimo se da su među proizvodima koji su već obuhvaćeni ovom akcijom mleko, jogurt, beli sir u kriškama, jabuke, krompir, testenina, piletina (celo pile), salama u omotu, bezalkoholni napici, kafa, hrana za bebe, šampon za bebe, kupka za bebe, dečje pelene, šampon za odrasle, kupka za odrasle, toalet papir, higijenski ulošci, deterdžent za pranje sudova, i deterdžent za pranje veša.

Osim već navedenih proizvođača i trgovinskih kompanija, u akciji „Bolje cene“ učestvuju Delez Srbije, Merkator S, DTL sa svim svojim članicama, LIDL Srbija, UniverEksport, DIS, Metro, Domaća trgovina – Aroma, AMAN, i GOMEKS.

Možda Vam se svidi i

1 komentar

Miki 17.09.2023. - 2:43 pm

Mora da je sjajno u eko tigru kad ogranicavaju cenu podriguše…

Odgovori

Ostavi komentar