Ispod radara

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica. Ozon Media pokreće rubriku „Ispod radara“, rubriku koja će se baviti temama koje čine svakodnevicu svakog čoveka koji pokušava da se izbori sa izazovima života i uredi ga što bolje.

Većina nas živi “obične” živote, sa mnogo izazova, a malo senzacija. Želimo da pokažemo da nijedan život nije „običan“ da u svakoj životnoj priči ima zanimljivih dana, dešavanja, susreta…, koje mogu da budu primer dobrog ili lošeg iskustva.

Odnosi među generacijama, greške koje pravimo i kako smo ih ispravili, ili nismo, pa nam je potrebna pomoć. Prepreke na koje nalećemo, a ne možemo da ih rešimo, desi se i da živimo sa situacijama u životu koje nismo birali, važne su nam i priče ljudi koji su ostvarili uspehe u životu… Bilo koja životna tema je naša priča. Šaljite nam vaše priče, da ohrabrujemo jedni druge.

Život nas uči da je snaga kada naiđeš na prepreku, na zid, treba da nastaviš dalje, sa osmehom. To nije lako, a ako imate takvu priču da podelite kako bi pomogli drugima u sličnim situacijama, tu smo da vašu priču podelimo.

Sve vaše sugestije su nam dragocene. Želimo da zajedno sa vama prenesemo “svakodnevne” priče a upravo svakodnevno donose pitanja, pa i tegobe većini od nas: kako nastaviti posle gubitka posla, kako naći rešenja… Mnogo je tih “kako” koji traže deljenje iskustava.

Lakše je kada da čujemo da nismo sami, da se još neko isto pita, da su nam problemi slični a zatim i da čuju predlog za rešenja, od „običnih“ ljudi. Tražićemo i savete strućnjaka, ako za to bude bilo potrebe.

Isto tako, sve one srećne i lepe trenutke podelite sa nama. Vaše uspehe, kako ste uspeli i koliko je bilo teško ili lako doći do cilja.

Zajedno pišemo priče o „običnim“ ljudima, ispod radara.

Adresa za kontakt redakcija@ozon.rs – Ostavite vaš broj telefona i kratko o čemu se radi, mi ćemo vas kontaktirati.

Možda Vam se svidi i