Humanost ne poznaje granice. Poziv za sve Mitrovčane da pomognu

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA – Od malo shvaćenih razloga i male podrške, humano delo može da pruži veliku i bezuslovu podršku prijatelja koji daju istrajnost u nastavljanju istog.
— Doneli smo odluku da pokrenemo jednu jedinstvenu akciju, koja će pored humanitarne aktivnosti imati i aktivnost obeležavanja 100 godina od doseljavanja Srba krajišnika, tom prilikom smo dogovorili sa rukovodiocima srpskih opština na centralnom Kosovu da 20. maja obeležimo jednu svečanost u mestu Suvi Dol gde je brojna populacija Srba.

Njih 54 krenuće put Kosova, oni svojim trudom pokušavju da usreće srpski narod na Кosovu i Metohiji.
— U Suvom Dolu ne postoji crkva, naša ideja je dočekana sa suzama, oni su prošli kroz dosta nedaća, želimo da im se nešto lepo desi.

Priče o ljudima, o tome kako zaista žive i koliko im je potrebna pomoć svih nas i dalje živi, a dobri ljudi Sremske Mitrovice iz godine u godinu, trude se da pomognu.

— Pored ove aktivnosti, pripremili smo paketiće za decu i socijalno ugrožene. Pozivam sve koje mogu da donesu igračke, slatkiš, slaniš, garderobu, školski pribor za decu sa Kosova i Metohije.Stvari možete doneti u prostorije MZ ”Blok B“ u periodu od 17 do 20 časova.” rekao je Dragan Božić, inicijator.

Možda Vam se svidi i