HealthCare donirao 60.000 zaštitnih maski Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici

Od strane Ozon
0 komentar
Sremska Mitrovica/Ozon Media  – U nastavku svog kontinuiranog angažmana u podršci zdravstvenim ustanovama, kompanija HealthCare Europe je još jednom izrazila svoju predanost doniranjem 60.000 jednokratnih zaštitnih maski Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici. Ova donacija predstavlja treću po redu koju je ova kompanija uputila ovoj medicinskoj ustanovi.

V.D. direktora, prim. dr Dragan Malobabić, primio je donaciju iz rumske kompanije ističući da je HealthCare tokom proteklih godina već donirao više od 400 jastuka, kao i značajne količine zaštitnih maski i odela.

Ova kontinuirana podrška zdravstvenim institucijama svedoči o predanosti HealthCare Europe u pružanju pomoći zajednici u kojoj posluju. U izjavi kompanije istaknuto je: „Kao društveno odgovorna kompanija, trudimo se da odgovorimo na sve molbe na najbolji način na koji možemo, ali i da damo primer drugima.“

Napori kompanije HealthCare Europe da podrži zdravstvene ustanove u ovom kontekstu pokazuju važnost saradnje između privatnog sektora i javnih institucija u cilju jačanja zdravstvenog sistema i pružanja podrške zdravstvenim radnicima u njihovom naporu da se suoče sa izazovima pandemije.

Možda Vam se svidi i