FOTO Skoro 800 kvadratnih metara leda zimske čarolije: Gde će se sve nalaziti klizalište i ledena zabava u gradu?

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica/Ozon Media – Sremska Mitrovica se priprema za nezaboravnu zimsku avanturu! Postavljanje klizališta, tobogana i dela za klizanje već je u toku, a gradski park postaje centralno mesto ove zimske čarolije. Planirano klizalište i zimske aktivnosti zauzimaće površinu od 770 kvadratnih metara, nudeći Mitrovčanima i posetiocima nezaboravne trenutke tokom prazničnog decembra i početka naredne godine.

Otvorenje klizališta zakazano je za 21. decembar, neposredno pred početak zimskog raspusta. Sremska Mitrovica se sprema da svojim sugrađanima ponudi izvanrednu zabavu u ovom zimskom periodu. Gradski trg i park pretvaraju se u ledeno igralište sa širokim spektrom aktivnosti i prazničnom pijacom.

Klizalište će se osim na gradskom trgu širiti i u park, gde će biti postavljene staze u dužini od 62 metara.

Ledeni tobogan će od biblioteke, prižiti užitak spuštanja 50 metara. Tobogan je visine pet metara.

21. decembra Sremsku Mitrovicu očekuje čarobno otvaranje klizališta koje će biti samo uvod u zimsku bajku koja sledi. Sadržaji poput tobogana, klizanja i praznične pijace samo su deo onoga što Mitrovica priprema za svoje stanovnike i posetioce. Tokom novogodišnje noći biće i bendova koji će svirati u gradskom parku.

Poziv za prijave je u toku. Ove godine na otvorenoj pozornici mogu da učestvuju i svi naši sugrađani, bilo da imaju svoj bend, da miksuju muziku, plešu, pevaju, glume. Dobrodošli su svi amaterski, dečiji ili seniorski sastavi – pozornica je otvorena za sve! Prijave se podnose u Turističkoj organizaciji Grada Sremska Mitrovica ili na imejl Ustanove za negovanje kulture „Srem“: ustanovasremsm@gmail.com.

Za sve one koji žele da se dobro zabave, Sremska Mitrovica postaje destinacija koja će oživeti duh zimskih praznika. Ova ledena dvorana zabave obećava da će biti mesto gde će se stvarati nezaboravne uspomene i pružiti priliku za druženje i uživanje u čaroliji zime.

Možda Vam se svidi i