FK „Radnički“ Sremska Mitrovica dočekuje RFK „Grafičar“

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica, Ozon Media – Uzbudljivo fudbalsko nadmetanje dolazi u Sremsku Mitrovicu, gde će fudbalski klub „Radnički“ ugostiti ekipu RFK „Grafičar“ iz Beograda u okviru 10. kola Mozzart Bet Prve lige Srbije.

Ova utakmica odigraće se u nedelju, 1. oktobra, na „Admiral Bet Areni“ (stadionu Fudbalskog kluba „Radnički“, Bulevar Konstantina Velikog bb) sa početkom u 15:00 časova. Očekuje se da će ovo biti značajan događaj za ljubitelje fudbala u Sremskoj Mitrovici i širom Srbije.

Fudbalski klub „Radnički“ iz Sremske Mitrovice ima bogatu tradiciju i veliku podršku svojih vernih navijača. Njihova igra na domaćem terenu često je praćena uzbuđenjem i napetostima, a susret sa RFK „Grafičar“ sigurno će privući mnogo pažnje.

RFK „Grafičar“, beogradska ekipa, takođe će dati sve od sebe kako bi osvojila dragocene bodove na ovom meču. Očekuje se da će obe ekipe prikazati borbenost i sportski duh u potrazi za uspehom.

Ljubitelji fudbala u Sremskoj Mitrovici i okolini imaju priliku da podrže svoj klub i uživaju u fudbalskom spektaklu na „Admiral Bet Areni“.

Možda Vam se svidi i