EPS nudi popust za zamenu papirnog računa elektronskim

Od strane Ozon
0 komentar

Pravo na popust od 50 dinara na računu za električnu energiju imaće kupci na garantovanom snabdevanju koji se opredele za zamenu papirnih računa elektronskim, odlučila je Skupština „Elektroprivrede Srbije“ AD. 

Skupština je prihvatila predlog Nadzornog odbora da se domaćinstvima i malim kupcima umanje računi za 50 dinara počev od prvog narednog obračuna od dana prijema zahteva za dostavu elektronskog računa. 

Digitalna usluga elektronski račun može se aktivirati od decembarskog obračuna podnošenjem zahteva elektronskim putem (ugovaranje.bg@eps.rsugovaranje.ns@eps.rsugovaranje.kv@eps.rsugovaranje.ni@eps.rsugovaranje.kg@eps.rsili lično na šalterima EPS-a. Zahtev se može preuzeti na sajtu i šalterima „Elektroprivrede Srbije“, a prilikom prijave potrebno je dostaviti naplatni broj sa računa i elektronsku adresu za dostavu računa. Na portalu Uvid u račun kupci će jednostavno moći da aktiviraju uslugu.

EPS je intenzivirao digitalizaciju usluga za kupce početkom novembra pokretanjem novog portala Uvid u račun, na koji se do sada registrovalo skoro 270.000 korisnika. Uskoro će kupcima biti dostupna i mobilna aplikacija i to na srpskom i engleskom jeziku, uz mogućnost slanja obaveštenja i podnošenja reklamacija, navodi se u saopštenju.

Možda Vam se svidi i