E-Licitacije: Carinarnice otvorile prijave za prodaju trajno oduzetih vozila i robe

Od strane Ozon
0 komentar

Uprava carina Republike Srbije je najavila početak procesa e-licitacija za prodaju trajno oduzetih vozila i robe, organizovanih od strane carinarnica Kladovo, Dimitrovgrad i Sombor. Ova inicijativa pruža jedinstvenu priliku za građane i preduzeća da steknu vrednu imovinu putem onlajn aukcija.

Foto Uprava Carina

Carinarnica Kladovo – Otvorene Prijave za Javnu Prodaju 25. oktobra

Carinarnica Kladovo će izložiti trajno oduzetu robu na javnoj prodaji koja je zakazana za 25. oktobar. Kako bi učestvovali u ovoj aukciji, zainteresovani trebaju da se prijave i uplate kauciju najkasnije do ponoći 22. oktobra.

Carinarnica Dimitrovgrad – E-Licitacija Vozila 26. oktobra

Carinarnica Dimitrovgrad organizuje e-licitaciju za prodaju trajno oduzetih vozila koja će se održati 26. oktobra. Rok za prijavljivanje i uplatu kaucije za učestvovanje na aukciji je 23. oktobar do ponoći.

Carinarnica Sombor – Onlajn Prodaja 27. oktobra

Carinarnica Sombor će izložiti svoju robu na onlajn prodaji koja je zakazana za 27. oktobar. Za učešće, prijave i uplate kaucije se moraju izvršiti najkasnije do ponoći 24. oktobra.

Opšti uslovi za učešće na e-licitacijama i korisničko uputstvo su dostupni kako u aplikaciji za e-licitacije tako i na zvaničnom sajtu Uprave carina. Ovi uslovi obuhvataju sve informacije o postupku, rokovima, kaucijama, kao i drugim relevantnim detaljima za potencijalne učesnike.

Ove e-licitacije predstavljaju odličnu priliku za nabavku vozila i robe po povoljnim cenama i predstavljaju transparentan način na koji carinarnice prodaju trajno oduzetu imovinu. Građani i preduzeća koji žele da učestvuju mogu ostvariti značajne uštede i pronaći vredne predmete.

Uprava carina poziva sve zainteresovane da iskoriste ovu priliku i učestvuju u e-licitacijama kako bi pronašli kvalitetne proizvode po pristupačnim cenama.

Opšti uslovi učešća i korisničko uputstvo dostupni su kako u samoj aplikaciji, tako i na sajtu Uprave carina.

Kategorija: Poslovi i Finansije

Možda Vam se svidi i