Danas počinje isplata novčanih naknada za septembar 2023.

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Nacionalna služba za zapošljavanje je nedavno objavila značajne informacije u vezi s isplatom novčanih naknada za nezaposlena lica za septembar 2023. godine. Ovo obaveštenje se odnosi i na privremene novčane naknade licima koja žive na teritoriji Republike Srbije, kao i na ona koja žive izvan teritorije Autonomne Pokrajine Kosovo i Metohija.

  1. Redovne novčane naknade:

Redovna novčana naknada je vitalni vid podrške za nezaposlene osobe. Nacionalna služba za zapošljavanje najavljuje da će isplata redovnih novčanih naknada za septembar 2023. godine biti izvršena u petak, 20. oktobra 2023. godine.

Svi korisnici redovne novčane naknade trebaju biti svesni datuma isplate i, ukoliko su se registrovali za ovu vrstu pomoći, trebaju proveriti svoje račune i planirati kako će najbolje iskoristiti sredstva koja će biti dostupna.

  1. Privremene novčane naknade:

Privremene novčane naknade pružaju pomoć nezaposlenim osobama koje žive na teritoriji Republike Srbije i izvan teritorije Autonomne Pokrajine Kosovo i Metohija. Isplata privremenih novčanih naknada za septembar 2023. godine će se vršiti u subotu, 21. oktobra 2023. godine.

Možda Vam se svidi i