Danas izvlačenje dobitnika dva stana u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“

Od strane Ozon
0 komentar

Prvo izvlačenje u novom ciklusu nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ biće održano danas u 18 časova, u direktnom prenosu na prvom programu Radio televizije Srbije.

Kako je saopštila Kancelarija za saradnju s medijima, za nagradnu igru vladalo je veliko interesovanje građana, a do sada je skenirano 41,1 miliona računa.j

Ove godine, nagradna igra po prvi put ne podrazumeva slanje koverata sa računima, već građani putem aplikacije skeniraju račune i na taj način stiču pravo na učešće i konkurišu za vredne nagrade.
Svake subote biće izvučeni dobitnici dva stana u Beogradu, a u ovom ciklusu očekuje nas pet izvlačenja.

U saopštenju se podseća da pravo na učešće u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“ imaju svi punoletni građani Republike Srbije, a za učestvovanje neophodno je imati instaliranu aplikaciju „Uzmi račun i pobedi“ na mobilnom telefonu.

Na aplikaciji, koja je napravljena tako da bude jednostavna za korišćenje i da se račun može brzo poslati, preko jednog uređaja mogu se napraviti najviše pet različitih naloga, sa pet imena i brojeva telefona. Ovo je omogućeno sa ciljem da mladi mogu da prijave starije, koji nemaju odgovarajuće mobilne telefone, kako niko ne bi bio diskriminisan.

Pravo učešća u prvom i svakom narednom izvlačenju imaće fiskalni računi uneti do 12 časova na dan izvlačenja. Ovo znači da svi građani koji skeniraju svoje račune do danas u podne, konkurišu za dva stana u prestonici koja će dobiti svoje nove vlasnike sutra u 18 časova.

Oni računi koji budu registrovani nakon toga ili koji ne budu izvučeni u emisiji, imaju pravo učešća u svakom narednom izvlačenju. Takođe, svi računi koji ne budu dobitni u ovom krugu nagradne igre, biće u konkurenciji za nagrade u drugom krugu nagradne igre tokom 2023. godine, navedeno je u saopštenju.

Možda Vam se svidi i