Bunt dece socijalizma: Promocija knjige i priča o novom talasu

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Sa strašću prema muzici i osećajem nostalgije za vremenima kada je muzika bila glas generacije, Dušan Vesić je napisao knjigu „Bunt dece socijalizma: Priča o novom talasu“. Ova knjiga će biti predstavljena na promociji koja će se održati danas, 26. oktobra s početkom u 19:00 sati u Carskoj palati.

Ova promocija predstavlja jedinstvenu priliku za sve ljubitelje muzike, muzičkih kritika i istorije muzičkog žanra poznatog kao Novi Talas. „Bunt Dece Socijalizma“ istražuje period od kraja sedamdesetih do početka osamdesetih godina, kada je Novi Talas buknuo i oblikovao muzičku scenu Balkana.

Na promociji knjige „Bunt Dece Socijalizma“ autora Dušana Vesića, pridružiće se nekoliko istaknutih gostiju i umetnika kako bi podelili svoja iskustva i razmišljanja o ovom važnom periodu u muzičkoj istoriji Balkana. Među njima su Nikolina Panić, Goran Vučanović, Nataša Sekulić i bend The New Neighbours.

Ova knjiga i promocija nisu samo o muzici, već i o duhu tog vremena, društvenim promenama, inovacijama i uticaju koji je Novi Talas imao na tadašnje i buduće generacije. To je priča o umetnicima koji su izazvali status quo, promenili muzičku scenu i ostavili trajni pečat na kulturu regije.

Možda Vam se svidi i