Booking: Top 5 apartmana u Sremskoj Mitrovici

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA. Sremska Mitrovica je odavno sinonim za idealnu lokaciju, bilo da se radi o poslovnom sastanku ili turističkom istraživanju njenih brojnih atrakcija. Kao grad bogate istorije i strateški pozicioniran na raskrsnici puteva iz Bosne, Hrvatske, Beograda i Novog Sada, Sremska Mitrovica nudi sigurno utočište tokom cele godine, savršeno za odmor i oporavak ili ugodan letnji odmor, sa jednom od najlepših plaža u Srbiji uz reku Savu. Štaviše, Sremska Mitrovica je dom širokog spektra atraktivnih i šarmantnih apartmana koji će vaš boravak u ovom gradu učiniti zaista nezaboravnim. Bilo da ste ljubitelj opuštanja uz reku Savu, uživate u živahnom noćnom životu ili ste zaintrigirani istorijskim značajem Sremske Mitrovice, ovaj grad ima sve. U sledećoj listi predstavljamo 5 najboljih apartmana koji će vaš odmor u Sremskoj Mitrovici pretvoriti u bajkovito iskustvo.

Top 5 apartmana po izboru www.booking.com

Morpheus apartmani Rezervacije OVDE

Smešten u blizini reke Save, u naselju Dekanske bašte, ovaj stan ušuškan u mirnom kraju, nudi spokojan bijeg od gradske vreve i užurbanosti.

Apartman Diana Rezervacije OVDE

Ovaj stan nudi kraljevski ambijent, ukrašen izuzetnim nameštajem i luksuznim sadržajima. Smešten u srcu Sremske Mitrovice, omogućava lak pristup glavnim gradskim atrakcijama. Gradska plaža je u blizini, centar grada na samo 400 metara, ipak gradska gužva se ovde ne oseti. Ako uveče posle duže šetnje ili kupanja na plaži odlučite da ostanete u apartmanu, uživajte na balkonu i prepustite se zaista kraljevskom iskustvu.

Espresso 2 Rezervacije OVDE

Smešten u najlepšem delu grada, u blizini reke Save, ovaj stan nudi jedinstven spoj istorijskog šarma i modernog komfora. Uronite u bogato nasleđe Sremske Mitrovice, sa drevnim ruševinama i arheološkim nalazištima na samo par koraka. Nakon dana istraživanja, opustite se u prijatnom enterijeru i upijajte atmosferu ovog izuzetnog grada.

Apartman Ivkovic Rezervacije OVDE

Smešten u živahnom centru grada, ovaj moderan i savremen stan savršen je za one koji traže dinamičnu i živu atmosferu. Doživite zujanje užurbanih ulica Sremske Mitrovice, prepustite se domaćoj kuhinji u obližnjim restoranima i uronite u živahni noćni život grada. Posle uzbudljivog dana, vratite se u udobnost svog modernog utočišta.

Apartman Astra Rezervacije OVDE

Ušuškan u mirnom kraju, ali i na samo nekoliko minuta od centra grada, ovaj apartman je takođe među top apartmanima u Sremskoj Mitrovici.

Sremska Mitrovica predstavlja prelepu destinaciju sa svojom idealnom lokacijom, istorijskim značajem i raznolikim spektrom atrakcija. Svojim izuzetnim apartmanima ovaj grad osigurava izuzetan i nezaboravan boravak. Bilo da vas privlače njene istorijske znamenitosti, privlačnost plaže reke Save ili živahna gradska atmosfera, Sremska Mitrovica ima sve što vam je potrebno da stvorite magično iskustvo odmora.

Možda Vam se svidi i