Atletičari Sirmiuma osvajaju medalje gde god da stignu

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Jagodina – Atletičari Atletskog kluba „Sirmium“ iz Sremske Mitrovice i ovoga puta pokazali su svoj izuzetan talenat i upornost na takmičenju u Jagodini. Aleksandar Radovanović, član ovog kluba, ostvario je izvanredan uspeh osvojivši dve medalje.

Aleksandar, osvojio je zlatnu medalju u skoku u dalj, dostigavši daljinu od 3,30 metara, čime je postavio i novi lični rekord. Takođe, osvojio je i srebrnu medalju u sprintu na 40 metara.

Ovo je Aleksandru već 27. osvojena medalja samo u ovoj godini, što jasno pokazuje njegov izvanredan talenat i predan rad.

Njegov trener, Goran Pavlović, izrazio je svoje zadovoljstvo Aleksandrovim uspesima i napretkom koji je postigao od kako je pristupio klubu. „Kada je došao, bio je nesiguran u sebe i često je umeo da zaplače. Sada, sa svakog takmičenja se vraća sa medaljom. To je zaista izvanredno“, istakao je Pavlović.

Na jednoj od fotografija, Aleksandar se može videti u društvu Bekrić Emira, bronzanog osvajača sa Svetskog prvenstva u Moskvi na 400 metara prepone, što samo dodatno potvrđuje veličinu i talenat ovog mladog atletičara iz Sremske Mitrovice.

Možda Vam se svidi i