Aleksandrina terapija pomaže! Ona ne odustaje od borbe protiv opake bolesti, ali  je za dalje lečenje potrebna naša pomoć! 

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA. Ciljana terapija koju Aleksandra uzima vec vise od dva meseca, je urodila plodom. Kontrolna magnetna rezonanca je pokazala blago smanjenje tumora, što je sjajna vest kada je neoperabilan Glioblastom u pitanju.

Druga dobra vest je, da su lekari sa Nemačke klinike, kada su videli da Aleksandra dobro reaguje na ciljanu terapiju, dali zeleno svetlo za proizvodnju personalizovane, peptidne vakcine. Sa racuna Fondacije isplaćeno je 64.000 EUR za proizvodnju vakcine. Aleksandra bi za četiri meseca trebala da putuje u Nemacku da primi prve četiri vakcine.

Ono sto je do pre par meseci delovalo nemoguće, sada konačno deluje ostvarivo. Izlaz iz ove situacije, još uvek je daleko, ali konačno je na dobrom putu. Aleksanda mora da nastavi da uzima ciljanu terapiju kako bi tumor nastavio sa trendom smanjivanja ili stagnacije.

Mesečni troškovi za Aleksandrino lečenje iznose oko 19.000 EUR. U ovu cifru su ukjučeni antitumorski lekovi, infuzije, razni suplementi i terapije čije je, verujem, zajednicko sadejstvo uticalo na to da zadamo prve udarce nasem protivniku. Protivnik je nažalost veoma podmukao igrać, sa nepredvidivim kretanjem, najagresivniji u svojoj kategoriji! Dok Aleksandra strpljivo čeka na svoje glavno oruzje, vakcinu, u ovoj za nju životnoj bitci, protivnik ne staje, borba i dalje traje, a Aleksandra ne sme da ostane bez oružja! Čak i kada se domogne personalizovanih vakcina, svog glavnog oružja, trebaće malo vremena dok „ne ovlada njime“, zbog toga NE SME DA OSTANE BEZ CILJANE TERAPIJE …jos neko vreme.

Ne dozvolite da Aleksandra izgubi borbu posle prve dobijene runde!

Ne dozvolite da ostane bez oruzja, i da ceo dosadasnji trud i muka budu uzaludni!

SMS 1360 na 3030

Uplata na dinarski račun:160-6000001468223-53

Uplata na devizni račun: 160-6000001468323-44

IBAN: RS35160600000146832344

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Aleksandra Dinić (28) iz Sremske Mitrovice boluje od visokogradnog difuznog glioma.

U maju 2022. godine, Aleksandri je na magnetnoj rezonanci otkrivena velika promena na mozgu nakon čega je hitno hospitalizovana. Lekaru se obratila zbog sve učestalijih i intenzivnijih glavobolja.

Aleksandri je u junu na neurohirurškoj klinici u Beogradu uzet uzorak za patohistološku analizu. Nakon par nedelja analiza je pokazala da se radi o visokogradnom difuznom gliomu, koji nažalost nije operabilan.

Dodatne genetske analize rađene u inostranstvu su pokazale da se radi o zloćudnom karcinomu – Glioblastomu WHO gradus 4

Kako je u ovoj borbi vreme od ključnog značaja, porodica moli sve ljude dobre volje da svojim donacijama pomognu Aleksandri da pobedi ovu opaku bolest!

Sredstva su joj potrebna za lečenje u inostranstvu, terapije, specijalističke preglede i analize, putne i troškove smeštaja tokom lečenja.

Možda Vam se svidi i