Agrobiznis inkubator Sremska Mitrovica na sajmu „Agro Belgrade 2023“

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA. U četvrtak, 26. januara, u 13.00 časova, potpredsednik Pokrajinske vlade Branko Ćurčić, zajedno sa dekanom Poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu prof. dr Nedeljkom Ticom i direktorom Agrobiznis inkubatora Sremska Mitrovica Radosavom Panićem, biće domaćin na štandu Agrobiznis inkubatora, na četvrtom Međunarodnom sajmu voćarstva, povrtarstva i vinogradarstva „Agro Belgrade 2023“ (Beogradski sajam, hala br. 2C – ostrvo).

Agrobiznis inkubator Sremska Mitrovica osnovali su u martu 2021. godine Razvojna agencija Vojvodine, Agencija za ruralni razvoj Grada Sremske Mitrovice, Poljoprivredna stručna služba Sremska Mitrovica i Poljoprivredni fakultet u Novom Sadu.

Prvo predstavljanje na sajmu „Agro Belgrade 2023“, sa više od petnaest izlagača sa teritorije Srema, Agrobiznis inkubator Sremska Mitrovica imaće od 26. do 28. januara.

Reč je o međunarodnom sajmu koji okuplja najvažnije kompanije iz oblasti voćarstva, povrtarstva i vinogradarstva, kao i poljoprivredne zadruge iz Srbije i inostranstva.

Možda Vam se svidi i