ZAJEDNO OTIŠLI U SMRT, ZAJEDNO ĆE POČIVATI U ISTOJ GROBNICI

Od strane Ozon
0 komentar

Znam da je otišla srećna na put. Planirala je par dana da ostane sa momkom u Vrdniku, a onda je tragedija sve promenila. Pitam se da li je tako moralo da bude. Kažu vozač je uhapšen, šta to vredi, kada mog deteta više nema- tihim rečima punih bola govori Robert Neralić otac nastradale
Dejane Neralić (17) iz Golubinaca kod Stare Pazove. Devojka koja je nastradala u utorak na putu Inđija – Novi Sad, kod raskrsnice za Bešku i Maradik, bila je na motoru koji je vozio njen momak Boris Majorski (18) iz Stare Pazove, tada je S.B. (83) iz Krčedina upravljajući „mercedesom“, udario u motocikl kojem prethodno nije ustupio prvenstvo. Dejana je na licu mesta izdahnula dok je Boris na putu do bolnice.


Tuga i bol zavladali su Golubincima i Staroj Pazovi, nakon što su u saobraćajnoj nesreći poginuli devojka i mladić pred kojima je tek bio život.

 • Ove godine je završila srednju školu, svi smo u porodici kao i ona bili srećni zbog mature. Dobra devojka, uvek nasmejana, takvu ćemo je i pamtiti. Sledećeg meseca tačnije 15. novembra trebala je da slavi punoletsvo- kaže Đurđica Bačkonja, Dejanina tetka po ocu pokazivajući slike sa mature na kojoj tinejdžerka pozira u lila haljinici.
  Kako je došlo do ove teške nesreće ni roditelji nastradalih sa sigurnošću ne znaju, da li prilikom direktnog sudara ili češanja vozila.
 • Tog dana je kod mene stigla po neke stvari da nosi kod mame, spremala se na put, a ja sam otišao u drugu smenu na posao. Posle me je supruga nazvala i rekla za tragediju.- govori skrhan od bola otac Robert. Inače, Dejana je posle razvoda roditelja živela i kod oca i majke.
  Porodica nastradale tinejdžerke o Borisu ima samo reči hvale. Kažu da su se zabavljali oko devet meseci i jako voleli.
 • Boris je završavao za kuvara u Beogradu, voleo je motore kao i njegov otac i deda. Otac mu drži pogrebno preduzeće u Staroj Pazovi i često mu je priskako u pomoć. Bio je dobar dečko, vredan.- priča Đurđica.
  Dvoje mladih biće sahranjeni u zajedničkoj grobnici u petak 21. oktobra na groblju u Staroj Pazovi.
  Vozač koji je izazvao saobraćajnu nesreću S.B. određeno je zadržavanje do 48 časova, u kom roku će, uz krivičnu prijavu biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Staroj Pazovi. Iako se pojavila informacija da je njenu istekla vozačka dozvola, iz Policijske uprave Sremska Mitrovica su to demantovali. Za naš list iz policije kažu da čovek ima važeću inostranu vozačku dozvolu sa kojom može da vozi i po Srbiji.

S.Kostić

Možda Vam se svidi i