“Invictus Challenge” na Fruškoj gori za vikend

Od strane Ozon
0 komentar

Nakon dva veoma uspešna izazova održana na Petrovaradinskoj tvrđavi i novosadskoj plaži “Štrand”, u subotu, 22.10 sa početkom u 12h, održaće se treće veliko takmičenje: Invictus Challenge#3– Fruška gora.

Ovoga puta u Vrdniku, Invictus je za svoje takmičare pripremio dve staze, Soft stazu dugu 7km i Hard stazu dugu 19km sa oko 30 prepreka od kojih će jedna biti i ulazak u jezero. Fruška gora je najlepša u jesen, pa će svi učesnici , pored takmičarskog dela uživati i u čarima koje im pruža lepota Fruške gore s obzirom na to da se sve prepreke nalaze u šumi.

Za one koji se ne boje malo blata izazov poput InvictusChallenge Fruška gora je sjajno mestona kojem možete očekivati brojne prepreke, od penjanja na konstrukcije i konopce, puzanja kroz blato, preskakanja ograda, pa i malo pejntbola, a što je lošije vreme, time ovakvi izazovi postaju teži.

Trka učesnicima pruža jedinstveni poligon prilagođen kako početnicima, tako i profesionalnim sportistima koji žele da testiraju svoje sposobnosti, bez obzira na starosnu dob. Svaki takmičar koji se prijavi na InvictusChallenge trku, takmiči se individualno, dok timovi učestvuju u izboru sa tri najbolja rezultata članova iste ekipe.

U poslednjih par godina broj učesnika se utrostručio, te je prošle godine obuhvatio oko 3000 takmičara iz 8 zemalja, u organizaciju je bilo uključeno više od 300 volontera, dok je posećenost dostigla rekordan broj.

Više informacija u vezi sa prijavom i učešćem dostupno je na društvenim mrežama sportske organizacije Invictus, na zvaničnom Instagram i Facebook profilu kao i na sajtu.

rtv.rs

Možda Vam se svidi i