Za „Stonogicu“ i Vesnu Stanimirović nagrade i u Sarajevu!

Od strane Ozon
0 komentar

Da ništa nije teško ni nemoguće kada svoj posao obavljate sa ljubavlju i entuzijazmom pokazuje primer izuzetne učiteljice i vlasnice vaspitno-obrazovne ustanove „Stonogica“ iz Sremske Mitrovice, Vesne Stanimirović. Zbog ljubavi prema svom pozivu ona je i nosilac priznanja globalne nastavničke asocijacije.

Četvrta globalna nastavnička asocijacija ANN EX YU “Svijet obrazovanja briše granice”, održana je u Sarajevu, od 26.5. do 29. maja.

Članica ANN, Vesna Stanimirović, nosilac je priznanja: najboljeg direktora vaspitno-obrazovne ustanove, koje je dodijeljeno na četvrtoj konferenciji. Naša Mitrovčanka, Vesna Stanimirović, ujedno je i jedna od 6 ravnopravno najboljih direktora Zapadnog Balkana.

Njen rad i lično zalaganje za svako dete prepoznaju polaznici, roditelji, te brojni stručnjaci čiji je bila edukator.

„Veoma sam ponosna na ovo priznanje. Ne mislim da Srbija i region nemaju još odličnih direktora, ali biti nosilac ove nagrade ukazuje mi da sam na dobrom putu svoje profesije i daje podstrek da budem još bolja. Na rukovodećem mestu ja sam najmanje lider. Na prvom mestu sam prijatelj i deo porodice svog tima, pa tek onda neko ko je na čelu“.

U Sarajevu, na konferenciji nastavničke asocijacije ANN EX YU okupili su se vaspitači, učitelji, nastavnici i direktori vaspitno-obrazovnih ustanova iz 6 država, republika bivše Jugoslavije.

Osim nagrada za direktoricu vaspitno-obrazovne ustanove „Stonogica“, ustanova je dobila još niz priznanja za uspešnu realizaciju vaspitno-obrazovnog rada.

„Za ustanovu, ova nagrada je pokazatelj dobrog i kvalitetnog rada kroz sve oblasti vaspitanja i obrazovanja, a bilo je 27 kategorija vrednovanja“, rekla je Stanimirović.

Možda Vam se svidi i