Za Lukić Nenada MOPED na poklon od preduzeća EKO TEH

Od strane Ozon
0 komentar

Tokom prošle godine, građani Sremske Mitrovice, učestvovali su u jedinstvenom i nesvakidašnjem kvizu koji je organizovao Eko Teh.

Građani su mogli tokom 2021. Godine, popuniti listić sa svojim imenom i prezimenom i brojem telefona, kako bi početkom 2022. Godine neko od njih bio izvučen za ššest nagrada, koliko je Eko teh pripremio za one koji su želeli da učestvuju u kvizu.

U ovo uzbudljivom kvizu, takmičari su imaju izazov – da na šest pitanja koja su bila laka i simpatična. U ovom izazovu očekivale su ih i vredne nagrade: 50 litara goriva, zimovanje na zlatiboru i najvrednija nagrada – MOPED. Osim ove tri vredne nagraade, podeljene su još tri nagrade, paket poklon Eko Teh-a.

Ovo nije prvi put da firma za registraciju vozila organizuje zanimljivu igru i darivanje na kraju jedne kalendarske godine.

Kviz se prenossio početkom januara, direktno iz prostorija Eko Teha. Građani koji su ostavili svvoje brojeve pozvani su uživo i odgovarali na pitanja. Bilo je mnogo iznenađenja i sreće a najsrećniji je bio Lukić Nenad iz Sremske Mitrovice, koji je dobio MOPED.

Možda Vam se svidi i