Vozač sa 2 promila alkohola naleteo na devojku

Od strane Ozon
4 komentari

Sremska Mitrovica- U noći između petka i subote dogodila se saobraćajna nezgoda u ulici Ribarske obale kod broja 44, u Sremskoj Mitrovici.

Povređena devojka prevezena je u bolnicu, gde su joj konstatovane telesne povrede u predelu glave.

Vozač vozila marke Opel Vektra je, kako saznajemo, oko 01.30 časova posle ponoći u ulici Ribarske obale, udario devojku staru 22 godine. Daljom kontrolom utvrđeno je da je muškarac upravljao vozilom u stanju teške alkoholisanosti, 2, 3 promila alkohola.

Nakon što je sinoć primljena u bolnicu, 22-godišnja devojka povređena u saobraćajnoj nesreći, kako saznajemo, kostatovana je povreda glave. Iz bolnice Sremska Mitrovica, devojka je prebačena na intenzivnu negu neurohirurgije u Beogradu, saznajemo od prijatelja nastradale devojke.

Vozač starosti 50 godina, zadržan je u PU Sremska Mitrovica.

Možda Vam se svidi i

4 komentari

Jovan 02.04.2022. - 6:32 pm

Naravno da ce se dogoditi kad pijani i drogirani voze automobile vikendom. Mora se pokazati kako se vozi tatin automobil. A po reakciji omladine i branjenu pocinioca, mora da je rec o nekom poznatom „frajercicu“. Ispasce jos kriva devojka i namestice se da je ona namerno skocila na automobil ili da nije gledala kako prelazi ulicu.

Ivana 02.04.2022. - 11:11 pm

Tako je… Jovane. Ovaj svet je izopačen, nevini stradaju zbog budala koji će to opet sutra uraditi.

Objektivno 02.04.2022. - 10:41 pm

U ovoj informaciji ima vise netacnih informacija nego tacnih…..Nije 2 promila nego 2,37 ako se sa lakim telesnim povredama zavrsava na intenzivnoj nezi neurohirurgije u BG gde idu teze povrede….

Anastasij 04.04.2022. - 7:35 pm

Frajercic ima 50 godina, bolje procitaj tekst prvo nego sto trcis da se pravis pametan u komentaru

Komentari su zatvoreni.