Velika humanitarna akcija: ,,Stonigica“, Igor Jurić, ŠOSO ,,Radivoje Popović“, Međuopštinsko udruženje za gluve i nagluve

Od strane Ozon
0 komentar

Na Gradskoj plaži u Sremskoj Mitrovici, 8. Jula u petak, sa početkom od 17 časova, održaće se humanitarna akcija u organizaciji PU ,,Stonigica“. U humanitarnoj akciji pomažu i Igor Jurić, ŠOSO ,,Radivoje Popović“, Međuopštinsko udruženje za gluve i nagluve.

Naši mladi sugrađani će prodavati umetničke slike, ilustracije… na štandu će se naći i proizvodi Sim marketa, vaučeri za šminkanje, tetoviranje, tretmani lica, popravku zuba, voće i povrće, školski pribor, nakit, i još mnoga druga sredstva. Sva prikupljena sredstva biće upućena na dve nečujuće porodice, odnosno deci kojoj je to u ovom trenutku veoma potrebno, koja imaju poteškoću sa oštećenjem sluha.

Igor Jurić će svoju knjigu ,,Armagedon“ izložiti na štandu „Stonogice“, pri prodaji potpisati, a sav prikupljen novac od prodaje knjige, ići će u humanitarne svrhe Fondaciji ,,Tijane Jurić“.

Igor Jurić se rado odazvao Humanitarnoj akciji „Stonogice“ u kojoj je pozvan prvenstveno kao gost i neko ko ima veliki uticaj, ogromnu brigu i pažnju za nestalu decu, a tako i decu koja imaju određene poteškoće. Takođe je i osnivač Fondacije ,,Tijana Jurić“.

Učesnici u Humanitarnoj akciji: Stanković Dejan i Jelena, Vukelić Jelena, Konstantinović Jelena, Vanja Vlaović, Ivona Popović, Nebojša Španović, Ognjen Samardžija, Maja Vukmir, Miloš Miladinović, Miroslav Munižaba, Marčeta Sanja, Zlatka Cvijanović Homolja, Marina Danenbaum Relić, Ivana Božović, Branimir Pavlović –Žuti, Sunčica Pinc Vukanac, Aleksandra Bogdanović, Ksenija Perunović, Španović Jelena.

Možda Vam se svidi i