„Uzmi račun i pobedi“: Slanje računa biće drugačije

Od strane Ozon
0 komentar

Formirana je Radna grupa za novi krug nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“. Zadatak Radne grupe je da pripremi i organizuje sve neophodne aktivnosti i radnje radi realizacije nagradne igre koja će biti održana 2022. godine u okviru borbe protiv sive ekonomije.

Idući ciklus nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ biće u promenjenom formatu, a fiskalni računi, umesto u kovertama, slaće se u elektronskoj formi.

Nova fiskalizacija omogućava da se organizuje elektronska lutrija

Biće i promena u odnosu na prošlo takmičenje, a odnosno, biće drugačiji način učestvovanja. Neće se više slati fiskalni računi u kovertama, već će se samo skenirati QR kod na fiskalnom računu, a biće napravljena posebna aplikacija pomoću koje će se slati račun za nagradnu igru.

„Uzmi račun i pobedi“ je nagradna igra sa fiskalnim računima i slipovima koju je pokrenula Vlada Srbije u saradnji sa NALED-om u cilju suzbijanja sive ekonomije kroz jačanje svesti i motivacije građana da plaćaju bezgotovinski i uzimaju fiskalne račune prilikom svake kupovine.

Prošle godine je organizovana u dva kruga – prvi je trajao od 15. maja do 25. juna, a drugi krug od 18. septembra do 23. oktobra.

Možda Vam se svidi i