Taktično – tehnički zbor Policijske uprave

Od strane Ozon
0 komentar

U četvrtak 16. juna je na Trgu Ćire Milekića u Sremskoj Mitrovici održan taktičko-tehnički zbor Policijske uprave. Tom prilikom su izložena policijska vozila i prateća oprema, kao što su patrolni automobili, saobraćajni motocikli, vatrogasna vozila, „marica“, dron, vatrogasna oprema i oprema za forenziku.
Ovo je jedinstvena prilika da se približimo građanima, posebno onim najmlađim, da im pokažemo deo opreme koja se koristi u svakodnevnom radu, da građanima pokažemo da smo tu za njih, da brinemo o njihovoj bezbednosti i bezbednosti njihove imovine i grada, rekao je načelnik Odeljenja saobraćajne policije Vladimir Roljić.
Svetlana Milovanović gradonačelnica je takođe obišla gradski trg i tom prilikom istakla sjajnu saradnju sa policijom.
Imamo i 33 nova policijska službenika i pripadnika vatrogasno spasilačke službe. Ja sam sigurna da će oni svoj radni vek posvetiti bezbednosti našeg grada. Lokalna samouprava ima dugogodišnju, odličnu saradnju sa Policijskom upravom, izjavila je Svetlana Milovanović.

Na trgu su bili prisutni pripadnici policije opšte nadležnosti, kriminalističke policije, saobraćajne policije i vatrogasno-spasilačke ekipe.

Možda Vam se svidi i