Taksijem do Laćarka za 280 dinara

Od strane Ozon
0 komentar

Nakon ulaska u taksi spremite 180 dinara za gradsku vožnju, a ako planirate za Laćarak, vožnja će vas koštati  280 dinara.

Ovo su trenutne cene za taksi vožnju u Sremskoj Mitrovici.

i onih koji su saglasni sa poskupljenjem, jer je u poslednje vreme sve poskupelo.

“Za cenu od 150 dinara, koliko je koštala gradska vožnja do pre neki mesec, isplatilo mi se da ne palim auto, sada to nije više toliko isplativo ali podržavam, sve je poskupelo”, kaže Predrag. Z. 

“Taksijem ne putujem često, retko, ali cena svega raste, znači to je sasvim normalno da idu gore, i cene taksija i svega”, dodaje Marko Kovač.

Prema rečima  taksista, povećanje cena je bilo neophodno, jer su pored poskupljenja goriva porasli i troškovi održavanja automobila, a to predstavlja ozbiljan problem za prevoznike.

Mnogi smatraju da je vožnja taksijem uvek bila skupa.

Cene su veoma drastične i to je užasno, penzije su tako male i zbog toga zaista mnogo ljudi, koji više ne mogu da upravljaju automobilom, ne mogu da voze, oni nemaju novca da ih voze taksisti, rekao je jedan penzioner.

Ipak, većina se odluči za taksi vožnju, bez obzira na cenu, jer kako kažu, zimi su putevi opasni za penzionere, pogotovo kada je poledica.

A kako saznajemo i ova cena nije konačna, očekuje se da će poskupljenja u Sremskoj Mitrovici opet biti i da će gradska vožnja koštati 200 dinara.

Možda Vam se svidi i