Svečano otvorena nova poliklinika „Expert Medic Group“ u Sremskoj Mitrovici

Od strane Ozon
1 komentar

Poliklinika „Expert Medic Group“  otvorila je svoja vrata za korisnike zdravstvenih usluga u Sremskoj Mitrovici.  Poliklinika „Expert Medic Group“, od danas nudi spektar najsavremenijih metoda u svetu medicine u našem gradu.

Zvanična ceremonija i proslava povodom puštanja u rad nove poliklinike „Expert Medic Group“  održana je juče,  prisustvovalo je oko 60 zvanica. Ceremoniji je prisustvovao i profesor na Vojnomedicinskoj akademiji (VMA) u Beogradu,  dr Aleksandar Tomić, načelnik za vaskularnu i endovaskularnu hirurgiju .

„Veliki je značaj otvaranja ovakve poliklinike, jer se unapređuje zdravstena nega u Sremskoj Mitrovici, pacijenti mogu u svakom trenutku da dođu do kvalitetne zdravstvene nege, raznih profila specijalista. Vidite, na mom primeru da sam specijalista koji dolazi iz Beograda, po zahtevu. U ovom poslu sam 25 godina, profesor sam hirurgije i nadam se da ćemo ovde uspostaviti jednu pravu hirurgiju, koja će biti, da kažemo, po svim kriterijumima biti dostojna ovog zdanja. Danas tempo života nameće odabir privatnih klinika, postoje ljudi koji žele da imaju određen konfor, da izaberu svog lekara, naravno da se kvalitetna usluga dobija i u državnoj bolnici, ali u privatnoj praksi je to konfornije i brže“.

Trenutno je opremljeno i 13 ambulanti u okviru poliklinike. Poliklinika ima i operacionu salu i sve potrebne prateće ambulante za pripremu i oporavak pacijenata. Operaciona sala je modularna, izrađena i opremljena prema svetskim standardima.

Ovo je najveća, mislim da je i najlepša i najsevremenija poliklinika. „Mislim da je prostor vrlo ugodan, ja kao žena i ginekolog pazim da sve bude i estetski lepo ali i opremljeno. Trenutno je poliklinika vrhunski opremljena, u narednom vremenu će biti još dodatnih zdravstvenih usluga, kao što je stomatologija i to 3D, skeneri i ostalo. Imamo dobru poslovno-tehničku saradnju sa laboratorijom, patologijom… vremenom, bićete svedoci napretka i proširenja medicinskih usluga, a to zavisi od mladih investitora koji su prepoznali potrebu za efikasnim, kvalitetnim i brzim odgovorom na potrebe pacijenata u pružanju zdravstvene usluge“, navodi prim. dr med. Svetlana Petaković specijalista ginekologije i akušerstva

Strateški je sve odlično planirano, a sada to treba i čuvati – ocenili  su iz poliklinike,  dodavši da je tim lekara koji radi u poliklinici vrhunski, već poznat Sremskoj Mitrovici po svom radu u struci, da je u toku i edukacija kadra za rad u novim uslovima i novom prostoru. Poliklinika pruža specijalističke usluge iz domena: hirurgije, ginekologije i akušerstva, interne medicine, radiologije, neurologije, psihijatrije, oftamologije, pedijatrije, otorinolaringologije, fizijatrije, opšte medicine, patronaže, patologije i laboratorije.

Po rečima tima koji je krenuo u realizaciju otvaranja ove zdravstvene ustanove, otvaranje poliklinike je “herojski poduhvat”. U isto vreme morala se raditi rekonstrukcija i pre otvaranja razgovarati sa pacijentima,  koji su se javljali, što je velika odgovornost. Zahvalni smo i pacijentima, jer su bili vrlo strpljivi, a i izvođaču koji je pokazao razumevanje i svoj deo posla izvodio tako da je pretvaranje prostora u polikliniku urađen vrhunski, projekat je završen u roku, sada počinjemo sa radom.

Za otvaranje poliklinike u Sremskoj Mitrovici, koja ima najsavremeniju opremu, zaslužni su mnogi, ali najveći značaj se daje pojedinacima koji su na samom početku shvatili njen značaj i pomagali u svemu.

Mi smo uspeli u ovom poduhvatu, a to je ova Poliklinika koja će služiti za pomoć svim građanima Sremske Mitrovice. Sledeće, u čemu ćemo biti još uporniji, biće da uvek budemo na usluzi ne samo građanima Sremske Mitrovice koji su nama prioritet, već svima i iz drugih gradova, koji dođu u polikliniku „Expert Medic Group“ .

Možda Vam se svidi i

1 komentar

agenti za nekretnine SOLIS 18.09.2022. - 10:01 am

Ovo je vest za nacionalnu frekvenciju jer da ne poverujete neki potencijalni kupci nekretnina su se interesovali da li ce stvarno ova klinika biti otvoroena u tako malom mestu kao sto je Sremska Mitrovica. Veliko bravo za Sremsku Mitorvicu!

Odgovori

Ostavi komentar