Sremska Mitrovica uskoro će na najznačajnijim javnim mestima dobiti sistem video nadzora

Od strane Ozon
2 komentari

Sremska Mitrovica traži projektanta za uvođenje sistema video nadzora na javnim mestima

Sremska Mitrovica uskoro će na najznačajnijim javnim mestima dobiti sistem video nadzora u cilju prevencije dela usmerenih protiv bezbednosti ljudi i imovine.
Za ovu namenu Skupština grada raspisala je tender za izradu projektno tehničke dokumentacije za sistema za automatsku detekciju, nabavku opreme i posavljanje sistema i puštanje u rad.
Kako je navedeno u tehničkoj dokumentaciji objavljenoj u okviru tendera, sistem video nadzora biće uspostavljen na lokacijama: Ribarska Obala, Stari šor, Bul. Arsenija Čarnojevića, Palanka, Miroslava Antića, Kralja Aleksandra Karađorđevića, Marka Aurelija, Bulevar Konstantina Velikog, Milana Tepića, Đure Daničića, Trg Ćire Milekića, Gradski park, Svetog Save, Pivarska, Kuzminska, Svetog Dimitrija, Zmaj Jovina, sportsko igralište, gradska plaža, Kralja Petra I i naselje Matije Huđi, Fruškogorska, Železnička, Draginje Nikšić, Specijalni rezervat Zasavica, Manđeloški put, Most Sv. Irineja, auto-put.
Predviđeno je da izvršilac usluge na objektima instalira IP video sistem sa „full HD“ tehnologijom čije je snimke moguće gledati preko interneta, zaštićenje od mogućeg spoljnog uništenja. Takođe, prilikom instalacije sistema napomenuto je da izvršilac mora uzeti u obzir sve moguće prepreke tokom snimanja i da u tehničkoj dokumentaciji predvidi njihovo efikasno zaobilaženje.
Kamere moraju imati mogućnost kontinuiranog snimanja 30 dana u 1080p rezoluciji (full HD) ili rezoluciji od 720p.
Izrada tehničke dokumentacije pored instaliranja sistema kamera obuhvata i instalaciju kablova, kao i upravljačkog softvera.
Vrednost posla iznosi 5.593.908 dinara, a tender je otvoren do 18. januara.

Bliže detalje o tenderu možete pogledati:

Možda Vam se svidi i

2 komentari

Miloš 07.01.2022. - 12:50 pm

Zašto na spisku nije ulica 1. Novembar koja je tranzitna. U njoj postoje dva autobuska stajališta i nijedan pešački prelaz. A vozi se brzinama većim od 100 km na sat. Gušći je saobraćaj nego npr. u S. Sremca i sličnih ulica.

Svista 12.01.2022. - 1:21 pm

Rezolucija 2 mpx je prevazidjena pre 4 godine, aktuelne su kamere u 5 mpx i 8 mpx

Komentari su zatvoreni.