Srem: Prodaja pokretne i nepokretne imovine

Od strane Ozon
0 komentar

PRIVREDNI SUD U SREMSKOJ MITROVICI doneo je rešenje o pokretanju stečaja stečajnim dužnikom UNIPARK DOO, Ruma ul. Veljka Dugoševića broj 98, na predlog predlogu poverioca Eurobank Direktna AD Beograd, a za stečajnog upravnika imenovan je Mitrović Saša iz Sremske Mitrovice.

 Prvo poverilačko ročište na kome će se raspravljati o izveštaju o ekonomsko-finansijskom položaju stečajnog dužnika za 02.06.2022.g u 11,00 časova, koje će se održati u Privrednom sudu u Sremskoj Mitrovici, ul. Svetog Dimitrija broj 39, sudnica 17 na drugom spratu.
Određuje se ispitno ročište za 30.08.2022. godine, u 11,00 časova koje će se održati u Privrednom sudu u Sremskoj Mitrovici, ul. Svetog Dimitrija broj 39, sudnica 17 na drugom spratu. Oglas o otvaranju postupka stečaja nad stečajnim dužnikom biće objavljen na oglasnoj tabli Privrednog suda u Sremskoj Mitrovici dana 28.04.2022.godine.

Otvara se steačjni postupak nad steačjnim dužnikom Sirmium resort društvo sa ograničenom odgovornošću Sremska Mitrovica u stečaju.

SIRMIUM RESORT društvo sa ograničenom odgovornošću Sremska Mitrovica – u stečaju. Privredni sud u Sremskoj Mitrovici. Broj sudskog rešenja: 1. St. 5/2022. Datum otvaranja: 19.04.2022. Delatnost: Hoteli i sličan smeštaj.

Prodaja nepokretne imovine izvršnog dužnika-poljoprivredno zemljište u KO Kukujevci

Preuzmite dokument OVDE

Prodaja nepokretne imovine izvršnog dužnika-njive u KO Mali Radinci

Preuzmite dokument OVDE

Prodaja nepokretne imovine izvršnog dužnika-zemljište u građevinskom području u KO Divoš

Preuzmite dokument OVDE

Prodaja nepokretne imovine izvršnog dužnika-poljoprivredno zemljište u KO Manđelos

Preuzmite dokument OVDE

Možda Vam se svidi i