Rasprodate sva mesta za predstavu „Dejt“. Potvrdite rezervacije!

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA Ulaznice za predstavu „Dejt“- autorsku mondramu Sandre Silađev, za oba termina 8. i 15. decembra trenutno rezervisane, odnosno prodate, obavestili su iz Pozorišta „Dobrica Milutinović“.
Iz Pozorišta napominju, da rezervacije ulaznica za termin izvođenja predstave „Dejt“ 8. decembra važe do 2. decembra u 15 sati, a za termin izvođenja od 15. decembra rezervacije važe zaključno do 5. decembra u 15 časova. Potrebno je da svi koji su rezervisali ulaznice da iste preuzmu u najkraćem roku, a najkasnije u naznačenim rokovima, u suprotnom rezervacije više neće važiti.

Zbog ogromnog interesovanja Mitrovčana za predstavu “Dejt”- autorsku mondarmu Sandre Silađev, dogovorena je repriza predstave, koja će se odigrati 15. decembra.

„Dejt“ zbog velikog interesovanja reprizira predstavu u Sremskoj Mitrovici – Ozon Media

U ovoj predstavi Sandra Silađev nalazi se u ulozi sredovečne gospođe i samohrane majke Olivere Živković, koja je izašla na zakazani ljubavni sastanak, ali njen „dejt“se ne pojavljuje. Olivera, dakle, čeka, ali je veliko pitanje: koga i šta?

Publika će biti u prilici da prati tok Oliverinih misli ali i da pomogne u odgovorima na neka od ovih pitanja tokom specijalnog epiloga.

„Dejt“ – monodrama Sandre Silađev u Pozorištu 8. decembra – Ozon Media

Možda Vam se svidi i