Raspisan Javni poziv za sufinansiranje mera u sprovođenju energetske sanacije u domaćinstvima

Od strane Ozon
0 komentar

Opština Sremska Mitrovica je objavila Javni poziv za sufinansiranje mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova koje se odnose na unapređenje termičkog omotača, termotehničkih instalacija i ugradnje solarnih kolektora za centralnu pripremu potrošne tople vode na teritoriji Grada Sremska Mitrovica za 2022. godinu.

Program energetske sanacije stambenih zgrada, porodičnih kuća i stanova sprovodi se u cilju finansijske podrške domaćinstvima i predstavlja direktnu pomoć sugrađanima koja će im omogućiti značajne uštede u potrošnji svih vidova energije, kako toplotne, tako i električne.

Cilj sprovođenja mera energetske sanacije je unapređenje energetske efikasnosti u stambenom sektoru i povećano korišćenje obnovljivih izvora energije u domaćinstvima na teritoriji gradske opštine Sremska Mitrovica.

Javni poziv za učešće privrednih subjekata u sprovođenju mera energetske sanacije stambenih objekata na teritoriji gradske opštine Sremska Mitrovica.je objavljen na zvaničnoj internet prezentaciji opštine Sremska Mitrovica.

JAVNI POZIV OVDE

Možda Vam se svidi i