Radovi na ispiranju vodovodne mreže u toku. Ne konzumirajte vodu do završetka ispiranja!

Od strane Ozon
0 komentar

U toku je održavanju vodovodne mreže u Opštini Sremska Mitrovica. Ispuštanje vode na laćaračkom kanalu i hidrantima je deo procesa. Moguće da domaćinstva dobiju vodu povremeno. Ta voda je tehnička, NE KONZUMIRAJTE ovu vodu. Možete je koristiti kao tehničku vodu, za ispiranje.

Radovi na održavanju vodovodne mreže su u toku. Iz JKP “Vodovoda” kažu da je stanje sa trafostanicama, filterskim poljima i hidrantima u redu i da se pritisak u vodovodnoj mreži polako podiže, što je normalna pojava.

Laćarak – Generalni kanal
Laćarak – Generalni kanal

Planirano vreme za završetak radova je 14:00 časova, do kada će se sve aktivnosti na ispiranju vodovodne mreže završiti.

Ispiranje se vrši u celom sistemu vodosnabdevanja za Opštinu Sremska Mitrovica. Ceo tretman je hemijske prirode, za svo vreme trajanja ispiranja stanovnici ne mogu da koriste vodu. Nakon završetka radova U toku dešavaće se trenutna zamućenja vode. Sve to je apsolutno normalno i potrebno je ispustiti vodu iz slavine, do pojave čiste vode. Savetujemo da se u tom periodu svaki put ispusti određena količina vode pre nego što se koristi.

Ispust vode na Rumskom putu:

Ispust na kanalu Pljoštare.

Možda Vam se svidi i