Prijave traju, mesta malo. „Prva varjača Laćarka 2022“- PRIJAVI SE NA VREME

Od strane Ozon
0 komentar

Ovogodišnje nezvanično prvenstvo sveta u kuvanju gulaša, jedanaesto po redu pod nazivom „Prva varjača Laćarka 2022“, održaće se 7. avgusta u Komšijskom parku na kraju Sremske ulice u Laćarku.

Iako se takmičenje održava 7. avgusta, mesta je još malo, po rečima predsednika organizacionog odbora Darka Ilića Kikija, do sada je prijavljeno 70 ekipa, a do početka takmičenja ima još 46 dana! Prijave su u toku, putem mejla kikiikomsije@gmail.com ili na broj telefona 064-123-05-08. Ko želi da učestvuje,mora da požuri sa prijavom, jer uskoro, mesta neće biti.

Broj ekipa koje će se takmičiti u kuvanju gulaša ograničen je na 100. KOTIZACIJA SE NE PLAĆA.

Organizacijom je predviđeno da manifestacija startuje ujutro 7. avgusta u 7 časova, a proglašenje pobednika će se izvršiti u 14.30 časova. Kvalitet hrane će ocenjivati devetočlani žiri na čelu sa predsednikom Aleksandrom Cindrićem.

Pored takmičenja u kuvanju gulaša, tokom dana, a na prostoru laćaračke Sremske ulice i Komšijskog parka, održaće se niz paralelnih programa kao što su vašar, prodaja etno-proizvoda i ručnih radova, kao i manifestacija „Festival dečijih osmeha“ posvećen najmlađim sugrađanima.

„Prva varjača Laćarka 2022“ i ove godine imaće zvaničan slogan: „100 ekipa, 1000 takmičara, 10000 posetilaca!“

Možda Vam se svidi i

Ostavi komentar