Potpisan ugovor za zimsko održavanje u Sremskoj Mitrovici

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Preduzeće „Sirmiumput“ i ove godine angažovalo je sremskomitrovački “Hidrograđevinar” za zimsko održavanje saobraćajnica na teritoriji Grada Sremska Mitrovica.

Potpisivanjem Ugovora o održavanju saobraćajnica u zimskom periodu uspostavljena je zimska služba na teritoriji Grada Sremska Mitrovica 2022/2023 godine. Danas, 15.novembra u Gradskoj kući ugovor su potpisali Miroslav Keser, direktor „Sirmijum put“ d.o.o. kao naručilac i Željko Grgić, direktor „HIDROGRAĐEVINAR – ODRŽAVANjE“ d.o.o. iz Sremske Mitrovice kao izvršilac usluge. 

Mehanizacija je spremna za predstojeću zimu, rekao je Željko Grgić u ime izvršioca usluge, a gradonačelnica Svetlana Milovanović, najavila je smotru Zimske službe u petak 18.novembra.

Hidrograđevinar

Zadatak zimske službe je da održava lokalne puteve i gradske saobraćajnice na teritoriji Grada Sremska Mitrovica u ukupnoj dužini oko 200 kilometara.

Zimska sezona zvanično počinje 15. novembra i traje do 31. marta, ali početak i kraj rada zimskih službi se prilagođava vremenskim uslovima.

Možda Vam se svidi i