Policija tokom vikenda sankcionisala 566 prekršaja. U Sremskoj Mitrovici vozač „renoa“ (31) vozio sa 2,12 promila alkohola u organizmu

Od strane Ozon
0 komentar

OZON Media | Sremska Mitrovica Vesti

U akciji pojačane kontrole saobraćaja ovog vikenda, pripadnici saobraćajne policije Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici otkrili su 596 prekršaja, među kojima 275 prekršaja vožnje nedozvoljenom brzinom, 127 prekršaja nevezivanja sigurnosnog pojasa, 60 prekršaja vožnje pod uticajem alkohola, 14 prekršaja nepropisnog preticanja, devet prekršaja nepropisne upotrebe mobilnog telefona i pet prekršaja vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci. Takođe, sankcionisana su četvorica vozača koji su počinili prekršaj nasilnička vožnja.

Patrola u Šidu zaustavila je vozača „mercedesa“ (44) koji je vozio pod uticajem kokaina, kao i dvojicu vozača „sitroena“ starosti po 26 godina, jednog pod dejstvom kanabisa i amfetamina, a drugog pod uticajem tableta sa liste psihoaktivnih supstanci.

U Staroj Pazovi, policija je zatekla vozača automobila „polo“ (26) koji je vozio pod dejstvom kanabisa i amfetamina, a u Inđiji vozača „golfa“ (45) pozitivnog na opijate.

Patrola u Sremskoj Mitrovici iz saobraćaja je isključila vozača „renoa“ (31) koji je automobilom upravljao sa 2,12 promila alkohola u organizmu.

Ovim vozačima je određeno zadržavanje i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Na području Rume zaustavljeni su vozači „bmv“ (32) i „pežoa“ (49), koji su preticali kolonu vozila na mestu gde je to zabranjeno saobraćajnom signalizacijom.

Ovim vozačima, nadležne prekršajne sudije izrekle su novčane kazne od po 140.000 dinara, 15 kaznenih poena i devet meseci zabrane upravljanja motornim vozilom.

Apelujemo na vozače da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, radi svoje bezbednosti i bezbednosti ostalih učesnika u saobraćaju.

Možda Vam se svidi i