Pokloni za školu „Radivoj Popović”

Od strane Ozon
1 komentar

U akciji Muzičke škole „Petar Krančević”, pod nazivom „Praznični koncerti”, danas su uručeni  paketići školi za osnovno i  srednje obrazovanje „Radivoj Popović”. Uručeno je dest paketa sa igračkama, didaktičkim materijalom i slatkišima, koje su prikupljene tokom decembra meseca.

Manifestacija „Praznični koncerti”, muzičke škole „Petar Krančević”, počela je 8. decembra i trajala je do kraja decembra 2021. godine u Galeriji „Lazar Vozarević”.  Ulaznica za svaki koncert bila je igračka. Na programu je bilo  12 koncerata Ulaznice su mogle da se kupe, odnosno zamene za školski pribor, za neku dragu knjigu, igračku, plastelin, sveske, bilo šta što bi pomoglo i usrećilo đake  u školi za osnovno i  srednje obrazovanje „Radivoj Popović”.

Akcija je uspešno okončana i imala je zaista veliki odjek i odziv naših sugrađana. “ Akcija je organizovana u okviru prazničnih koncerata u Galeriji „Lazar Vozarević”, gde su ceo decembar mesec, skoro svaki dan, učenici muzičke škole i deca koja se bave muzikom, održavali koncerte za svoje sugrađane i mame i tate. Ovo je finale tih koncerata, gde smo namenili školski pribor, slatkiše, pomagala koja se koriste svakodnevno za učenje… koje smo namenili ovoj školi. Akcija se na kraju lepo završila, dolazili su roditelji koji su hvalili svoju decu jer su rado pakovala pakete i poklanjalaa svojim drugarima“, rekla je Marija Vuruna, kustos u Galeriji „Lazar Vozarević”.

Negovan Nikolić, direktor škole „Radivoj Popović”, nije krio svoje zadovoljstvo ovom akcijom, zahvalio se Muzičkoj školi, Galeriji i svim ljudima dobre volje koji su učestvovali u ovoj akciji.  Rekao da je akcija koju je pokrenula sremskomitrovačka Galerija i Muzička škola, ima višestruki značaj jer će pokloni značiti učenicima ove škole. “ U paketičima ima dosta didaktičkog materijala, flomastera, kolaž papira i sve ono što naši učenici koriste i više nego neke druge škole.“

Možda Vam se svidi i

1 komentar

Dusan 30.01.2022. - 3:08 pm

Ja sam bio ucenik te skole kada je negovan nikolic bio koordinator prakse i sve sto je postigao postigao je na neposten nacin muckama lazima i dupeuvlacenjem vlastima a ne zato sto je pametan on nijje nesto bistar i pametan vest je fa manipulise ljudima

Komentari su zatvoreni.