Petak! Jedini problem ovog omiljenog dana je što je radni. Šta Mitrovčane očekuje ovog vikenda?

Od strane Ozon
0 komentar

Stigao je petak… kakav će vam biti, to zavisi od vas.

Jučerašnji dan smo završili sa novim dojavama o bombama u sremskomitrovačkim i drugim školama u Srbiji. Nadamo se samo da će i ovaj put sve dojave biti lažne, a i da će „šaljivdžije“ biti otkrivene i procesuirane.  „Za sada i srećom“, nije utvrđeno da je bilo koja pretnja bila stvarna, ali da su „panika i ugrožena bezbednost apsolutno prisutni“

Dočekalo nas je sjajno, toplo prolećno jutro, a ostatak dana donosi samo sunce. Ovog vikenda obavezno ustajanje, umivanje i pravo na plažu! Mi bar imamo naše more a i dobro je štedeti, pa umesto slano odaberite slatko.

Grad nam je šaren, drveće zeleni, u centru je posađeno prelepo cveće… šetnja pred veče plus sladoled je dobra kombinacija za današnju temperaturu koja nas očekuje.

Temperatura će danas dostići 28 stepeni, sutra i u nedelju, toplo, bez kiše, sa temperaturom od oko 30 stepeni. Takav nas vikend očekuje, samo sunce.

Biometeorološke prilike neće pogodovati hronično obolelima, naročito astmatičarima i srčanim bolesnicima. Kod zdravih mogu se javiti pospanost i glavobolјa. U saobraćaju je neophodna dodatna pažnja.

Da se pripremite za ponedeljak. Planirana isključenja struje:

Šašinci 08.00-08.30
ul. Zmaj Jovina od br. 3-47
Mesna kancelarija – ul. Zmaj Jovina br. 17
Osnovna škola “J. J. Zmaj” – ul. Zmaj Jovina br. 5
Pošta i telefonska centrala – ul. Zmaj Jovina br. 17
Sremska Mitrovica 10.00-12.00
ul. Arsenija Čarnojevića od br. 21-23
“Keramika Jovanović” – A. Čarnojevića 23

Berkasovo 09.00-11.00
ul. Solunskih dobrovoljaca od br. 1-75 i 4-68 i br. 80
ul. Sremska od br. 1-5 i 8-14
ul. Šidska b.b.
Berkasovo 12.00-14.00
Manastir “Sveta Petka”
Lovačko društvo “Fazan” – ul. Planinska b.b.

Ovog petka, 17. juna, „SirmiumArt“ Mitrovčanima poklanja sjajan muzički program u u Galeriji – junsko veče u Sremskoj Mitrovici i specifični „poj tambura” mladih entuzijasta, koji će izvesti kompozicije tradicionalne, filmske i ozbiljne muzike, pod upravom Zorice Opačić, koja je i autor aranžmana za njih, kao i gostiju koncerta ― članova Tamburaškog orkestra Muzičke škole „Petar Krančević” iz Sremske Mitrovice.

Od danas počinje i „Noć knjige“, u mitrovačkoj biblioteci uz popust na članarinu. Večeras je zakazano i predstavljanje knjige Milene Vraneš, „Kosmologija“, početak zakazan za 19.00 časova.

Za mlade i one koji se osećaju tako, večeras u Nox dolazi Gasttozz! Osim što je odličan pevač (tako kažu), odličan je i zabavljač te je dobra atmosfera zagarantirana!

U Kapnani večeras Betty Boom a sutra dobro poznati Dea Dia.

U Stelli na plaži, petak Backstage band & Dj Knele, subota Dj Knele.

Za one koji su ipak odlučili da veče provedu sa društvom, sedeći za stolom, izbor nije lagan: žive svirke na mnogim mestima…

Danas čitajte i najavu manifestacije „Leto na Savi„. Biće zabave ovog leta za sve, i stare i mlade.

Nekretnine

Mi imamo novosti: uskoro na našem sajtu možete postaviti oglas za prodaju ili izdavanje svoje nekretnine, a možda baš OVDE nađete ono što vama treba (za sada poslovi).

Da obredujemo prvo malu populaciju našeg grada, ali i mame i tate, sledeći vikend LEGO KOCKICE u Sremskoj Mitrovici – dolaže „Skockani“.

Danas, razvucite osmeh, iskoristite sunčan dan, čitajte Ozon Media i slobodno nam pošaljite zanimljivu fotografiju vaše šetnje petkom (vikendom).

Ako ste u potrazi za poslom, pogledajte u rubrici OGLASI.
Uživajte u proleću i čitajte Ozon Media.

Možda Vam se svidi i