Opet drogirani voze

Od strane Ozon
0 komentar

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Staroj Pazovi su, prilikom kontrole saobraćaja na području ove opštine, otkrili četvoricu vozača koji su upravljali putničkim automobilima pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i dvojicu koji su vozili pod dejstvom alkohola.

U Novim Banovcima iz saobraćaja su isključeni dvadesettrogodišnjak koji je upravljao „fijatom“ pod dejstvom kanabisa i dvadesetsedmogodišnji vozač „lančije“ koji je vozio pod uticajem kokaina i kanabisa, dok je u Staroj Pazovi zaustavljen dvadesettrogodišnji vozač „golfa“ pod dejstvom kanabisa i amfetamina.

Patrola je u Belegišu zatekla dvadesetpetogodišnjeg mladića koji je vozio „golf“ bez položenog vozačkog ispita i pod dejstvom amfetamina i kanabisa.

Ovim vozačima je određeno zadržavanje do 12 časova i zbog prekršaja upravljanja vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci će biti privedeni nadležnom prekršajnom sudu.

U Staroj Pazovi, saobraćajna policija je zaustavila pedesetogodišnjaka koji je upravljao „fordom“ sa 2,11 promila alkohola u organizmu, a u Novoj Pazovi pedesetpetogodišnjeg vozača „tojote“ sa 2,06 promila alkohola u organizmu.

Njima je određeno zadržavanje do 24 časa nakon čega će, zbog prekršaja nasilnička vožnja, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudu.

Možda Vam se svidi i