„Ni kriv, ni dužan, dobio sam batine“. Pravda za Ognjena!

Od strane Ozon
0 komentar

Muškarac (40) istukao je dete od jedanaest godina, kojeg je nekoliko puta udario po glavi, vukao po tribinama… i zaradio krivičnu prijavu.

Sve se dešavalo u Čalmi, gde je, u dvorištu Osnovne škole, muškarac više puta u predelu glave udarao maloletno dete. Dečak ima modrice po glavi, ispod oka i na ruci, potresen je i uznemiren dok priča o događaju.

„To se desilo u petak, u dvorištu Osnovne škole u Čalmi“. Dečak kaže da ga je muškarac koji je došao poslom u dvorište škole pozvao i udario mu više šamara, glavu udarao o tribine, i pretio da će mu slomiti ruke i noge. „Plakao sam i vikao, pokušao sam da pobegnem, on je za mnom vikao i pretio mi“.

„Boli me oko i uvo, počupao me je i za uvo. Uhvatio me je za vrat i rekao da stisnem pesnicu a onda me sa mojom pesnicom udarao po licu. Ni kriv ni dužan, zaradio ja batine“, kaže dečak.

Na pitanje, šta je radio u dvorištu škole, odgovara, da se deca igraju stalno u školi dvorišta. „Kada ne idemo u školu, mi se tu igramo. Ništa nisam uradio da bih dobio batine, nas je bilo više u dvorištu, ne znam zašto je mene napao, to samo on zna. On nije iz Čalme i poznajem ga od ranije“.

Dečak je rođen 2011. godine, zove se Ognjen i živi sa majkom u Čalmi. Nasilje nad detetom je prijavila majka.

– Protiv njega je podneta prijava o počinjenom krivičnom delu nanošenje telesne povrede, a u subotu je podnesen izveštaj u Policijskoj upravi Sremska Mitrovica.

Možda Vam se svidi i