Na domaćem terenu kuglaši Srema ostali bez bodova protiv Sombora

Od strane Ozon
0 komentar

Novi Sad, kuglana Alimenta, kuglaški klub Srem, Sremska Mitrovica, igra utakmicu protiv kuglaškog kluba Vihor, Sombor.
Na domaćem terenu kuglaši Srema ostali bez bodova.


Zahuktali Somborci ovom pobedom zauzimaju prvo mesto na tabeli i pretenduju da postanu šampioni i udju u najviši rang takmičenja. Dok se Sremci grčevito bore za opstanak u drugoj saveznoj ligi ili  Super Ligi Srbije,Vojvodina.

Meč su kod domaćina započeli Ružecki i Kadar. Istakao se Kadar vrlo dobrim rezultatom 590 oborenih čunjeva i osvojenim bodom, dok prvi igrač nije bio raspoložen za nadmetanje pa je posle dve staze zamenjen, ulazi Boris Lukač sa klupe i odigrava solidno ali nedovoljno za bod i rezultat posle prvog bloka je 1:1 i svega 3 čunja prednosti za gostujući Vihor.

Drugi blok za Srem u sastavu Skarin Radoslav i Borislav Bajić odigravaju nešto slabije od očekivanog, i oba igrača gube sa priličnom razlikom tako da je u tom delu meča bilo 3:1 za Somborce i više čunjeva u njihovu korist. 
Treći blok za Mitrovčane igraju Kovačić i Pavlić, postojala je mala verovatnoća da se nešto više uradi i dodje do povoljnog rezultata za Mitrovčane ali posao su osujetili izuzetno raspoloženi za igru igrači Vihora i ubedljivo dobili mec.

Kod domaćih istakao se Predrag Kovačić kao najbolji igrač ekipe sa 595 oborenih čunjeva.

Možda Vam se svidi i