Četvrti dan potrage

Od strane Ozon
0 komentar

Ronioci Žandarmerije i juče su tragali za Ksenijom Lukić (30) iz Sremske Mitrovice, koja se od subote vodi kao nestala.
Potraga je, četvrtog dana, nastavljena sa petrovaradinske strane na potezu od Varadinskog mosta, Žeželjevog mosta, kod Oficirca, sidrišta, prema Sremskim Karlovcima. U ponedeljak je potraga bila na delu Dunava, takođe, od Varadinskog mosta do Beške. Ronioci sonarom pretražuju Dunav posle prijave policiji da je ženska osoba u noći između petka i subote skočila sa Varadinskog mosta u reku.

Uprkos velikim naporima pripadnika ronilačke ekipe Žandarmerije, zbog hladne i mutne vode, potraga je otežna.

Takođe, tokom zimskog perioda, ukoliko se neka osoba nađe u reci kao što je Dunav, koji je ćudljiv, veliki i moćan, zbog niskih temperatura, brzine reke i tople odeće koja se nosi zimi, a brzo se natopi vodom, neminovno dolazi do davljenja.

Tridesetogodišnja Ksenija Lukić iz Sremske Mitrovice, čiji je nestanak prijavljen u petka na subotu oko 3.30 časova, poslednji put je viđena na Varadinskom mostu u Novom Sadu. Njen momak, A. S. (42), koji inače živi u Londonu i sa kojim je te večeri bila, navodno je ispričao da je ona, posle njihove svađe, otrčala prema Varadinskom mostu i da joj se tu gubi svaki trag.

U isto vreme, policija je dobila dojavu da je ženska osoba skočila sa Varadinskog mosta u Dunav, zbog čega se sumnja da je reč o Kseniji Lukić.

Odmah po prijavi da je neko skočio sa mosta u hladan Dunav, policija je poslala depešu Upravi za vanredne situacije i od tada specijalne jedinice Žandarmerije pretražuju teren.

Foro Printscreen 192

Možda Vam se svidi i