Na „dobošu“ zgrada u Svetozara Miletića, kuća u Despota Stefana, poslovni prostori, objekti, zemljište…

Od strane Ozon
0 komentar

Na sajtu dobos.rs banke su zakazale javne prodaje kuća, stanova, automobila…

Nekretnine se najčešće prodaju prema Zakonu o izvršenju i obezbeđenju, čija regulativa kaže da se vrednost nekretnine utvrđuje u visini tržišne cene na dan procene, ali da na prvoj javnoj prodaji (aukciji) može biti umanjena trećinu i koštati 70 odsto procenjene vrednosti, dok na drugoj prodaji može biti upola jeftinija od procenjene vrednosti. Zato ko nema krov nad glavom ili ima novca da ulaže u nekrentine nema bolju priliku da se obezbedi za malo para.

Na „Dobošu“ se prodaju nekretnine i ostala imovina za koje su banke aktivirale hipoteke pošto građani nisu izmirivali rate za uzete zajmove.

Sremska Mitrovica

U ulici Svetozara Miletića u Sremskoj Mitroici prodaje se stambeno-poslovni prostor za 404.696 evra. U cenu ulazi Stambeno – poslovna zgrada (objekat ima dozvolu za gradnju a nema odobrenje za upotrebu), objekat u izgradnji, površine 527m2, spratnosti Su+P+2+Pk. Objekat se sastoji od 35 stambenih jedinica, jednog poslovnog prostora, zajedničkih prostorija i 13 garaža sa podstanicom. Objekti se nalaze na velikom placu, ukupne neto površine 2.080,10 m2..

Za stambeni objekat u Slavonskoj ulici broj  traži se 21.773 evra.

U opštini Inđija, u Novom Slankamenu, traži se kupac za kuću od 91 kvadrat i pomoćni objekat od 48 kvadrata za 24.557 evra.

Ponudu u ostalim gradovima Srema osim Sremske Mitrovice, tu su i gradovi Inđija, Šid …pogledajte na sajtu dobos.rs,a  podsećamo da ovde možete naći i polovna vozila, namešta i belu tehniku…

Možda Vam se svidi i