Mitrovčanin u MMA Rijaliti Šou ,,Ad Astra Per Aspera“

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA. Od danas počinje prikazivanje epizoda rijaliti Šoa ,,Ad Astra Per Aspera“ u kome je i učesnik iz Sremske Mitrovice, Luka Filka. U formi televizijskog rijaliti programa suprotstavićemo dve najjače svetske MMA škole današnjice – Brazil i Dagestan. Luka Filka iz Sremske Mitrovice u ovom programu nosi dres Brazila.

Dobio sam telefonski poziv, zvao me je moj trener i menadžer iz Novog Sada, Bojan Mihajlović, organizator jedne od vodece MMA organizacije „SBC Revenge“ i prvi srpski UFC borac, on je odlučio da napravi nešto jako veliko na Balkanu, a to je MMA Rijaliti Šou ,,Ad Astra Per Aspera“. Odlučio je da dovede trenere i borce iz Brazila i Dagestana koji će biti u Srbiji 3 nedelje i pripremati mlade borce sa Balkana i sve je snimljeno, bukvalno svaki korak, kako Brzilskog tako i Dagestanskog tima. Ja sam po pozivu otišao u avgustu u Sremsku Kamenicu gde su se i snimale epizode. Borio sam se za Brazilski tim, trenirao sam sa jednim od najvecih MMA stručnjaka u Brazilu, Marcelo Brigadeiro, i 5 sjajnih boraca iz Brazila koji su tu bili sa nama da nam pomognu oko priprema. Trenirali smo 3 nedelje svaki dan ujutru i uveče, dva puta dnevno, treninzi su bili prejaki i u početku je bilo malo teško navići se na takav režim treninga. Sto se tiče mene i mojih protivnika tokom snimanja, imao sam jednog protivnika iz Bosne koji je trenirao u Dagestanskom timu i sa kojim sam se na kraju kampa borio. Ovo je veliko iskustvo za mene i da svaki trenutak koji sam proveo tamo sa tim ljudima je nezamenljiv, kaže Filka.

Tim Brazila predvodi jedan od najboljih stručnjaka parterne borbe u svetu, i jedan od najboljih svetskih MMA menadžera, Marcelo Brigadeiro, dok ekipu Dagestana predvodi šampion Dagestana, kao i svetski kikboks šampion, MMA šampion Rusije, Kamal Magomedov.

U jedanaest epizoda, gledaoci ovog serijala imaćete priliku da zavire iza scene vrhunskog borilačkog kampa, i pogledaju kakva priprema za borbe nosi – prijateljstvo i zabavu, ali i krv, suze i znoj, na stazi popločanoj teškim radom i odricanjem, u potrazi za uspehom.

MMA Rijaliti Sou može se pratiti premijerno 08. decembra na TV programu Arena Sport sa početkom u 21:00 čas.

Možda Vam se svidi i