Kuglaši drugi na tabeli. Mario Ružecki i Predrag Kovačić među najboljima

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA. Kuglaši iz Sremske Mitrove, pobedom stigli do druge pozicije na tabeli.

Apatin, Prigrevica, kuglana Banje Junaković. Domaća ekipa, kuglaški klub „Junaković“ Prigrevica dočekuje ekipu kuglaškog kluba „Srem“ Sremska Mitrovica. Posle niza od nekoliko pobeda Sremci dolaze do nove pobede i temelje se na drugoj poziciji lige. 

Posle pobede na domaćoj kuglani „Alimenta“, protiv neugodne ekipe „Spens“ iz Novog Sada u predhodnom kolu, mitrovčani  dolaze do važne pobede tekućeg 11.kola prve Vojvođanske lige, na dalekom gostovanju protiv iskusne ekipe „Junakovic“ iz Prigrevice.

Iako u oslabljenom sastavu, bez tri ključna igrača, sremci ubedljivo dobijaju utakmicu sa 7:1, s tim pokazuju karakter pobedničkog mentaliteta, što trenerima ostavlja lagan zadatak za sastavljanje prve postave u narednim mecevima.

Prvi blok u sastavu Ružecki i Skarin prolazi veoma dobro, oba igrača uzimaju po bod i prave razliku od 50 čunjeva. Skarin se izvanrednom borbenošću u neizvesnom duelu do samog kraja prvog bloka izborio za bod. Dok je Ružecki na drugoj strani bio ubedljiv i svojom vrlo dobrom igrom na kraju i rezultatom od 584 oborena čunja bio igrač utakmice. 

Drugi blok u sastavu Kovačić i Lukač takože dolaze do bodova i pojačavaju već značajnu prednost, istakao se Kovačić sa 579 oborenih čunjeva.

Poslednji blok za sremce nastupa Pavlić i Desić, prvi dobija bod dok drugi gubi bod i tako rutinski privode meč kraju.

Mario Ružecki i Predrag Kovačić svojim visokim rezultatima ušli u najbolju šestorku svih gostujućih igrača lige u odigranom kolu.

Možda Vam se svidi i