KUĆE I STANOVI NA PRODAJU: Izabrali smo nešto iz ponude u Sremskoj Mitrovici i okolini

Od strane Ozon
0 komentar

Vaše oglase možete slati i nama. Adresa za slanje oglasa za prodaju nekretnina: redakcija@ozon.rs

Kuće u Sremskoj Mitrovici i okolnim mestima odabir je za one koji žele miran, udoban život, izolovanost od komšija… Sve ih je teže naći i sve se više cene, a njihova traženost je porasla kada se pojavila korona i ljudi shvatili koliko znači sopstveno dvorište i sloboda koju to donosi.

Pronaći odgovarajući stan u našem gradu zahteva i vreme i trud, jer tržište jeste prenatrpano svim i svačim. Ipak, započeti život ili se preseliti na drugu lokaciju se ne može bez pronalaska prostora koji vama odgovara.

Stanovi u Sremskoj Mitrovici odabir je za one koji osnivaju porodicu, ulažu svoj kapital, žele da penziju provedu na putovanjima, pa kuću menjaju za stan…

Za danas izdvajamo:

Stan na prodaju, ulica Kralja Petra I, Sremska Mitrovica, 85m²,  poluopremljen, u prodaji je po ceni od 1.400 evra po m2. Stan je na drugom spratu zgrade. U prodaji uz stan i garaža od 15 metara kvadratnih po ceni od 800 evra po kvadratu.

Više informacija putem telefona +393286870142

Prodaje se kuća sa placem od oko 25 ari. Kuća se nalazi se između Sremske Mitrovice i Šapca, u centru sela i starije je gradnje.

Informacije putem telefona 0654718293

Prodaju se dva (2) građevinska terena.

Nalaze se u ulici Žrtava fašizma br. 65 u Sremska Mitrovica. Tel : 069 622-453 Vlada

Dvoiposoban stan u ulici Jovana Cvijića, površine 96 m², u prodaji je po ceni od 1.146 evra po . Više informacija i fotografija OVDE


Možda Vam se svidi i